Am pornit de la discuția aceasta de la Ionuț, ca să ajung la un articol dezgustător dintr-un ziar constănțean, articol împănat cu s-au rugat la dumnezeu, dumnezeu a vrut să o ia în împărăția sa și alte căcaturi de gen, scrise, drept articol, de către o anume Mirabela Șerbănescu. Legat de caz, încă o toantă cu religia în dinți care a considerat că mantra religioasă ține loc de medicină. CSF, n-ai CSF.

Ideea e alta.

reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă au declarat următoarele:
„A fost adus la urgenţă un bebeluş în stare critică, după o naştere prin cezariană, la o clinică privată, care a fost internat în secţia de Terapie Intensivă Nou-Născuţi. A venit cu scor Apgar 1, deci în stare foarte gravă. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor şi a întregii echipe medicale, copilul a decedat. La scurt timp, în cursul aceleiaşi zile, a fost adusă şi mama copilului, la fel, în stare gravă şi a fost internată la secţia”.

Asta voiam să sublinieze. Acestea sunt spitalele private din românia. Sigur, te internăm, îți luăm mii de euro pentru chestii simple dar, dacă cumva situația se albăstrește, te ducem la spitalul de urgență, unde sunt obligați să te trateze. Noi o să păstrăm miile de euro, mulțumim frumos, am făcut tot ce puteam. Așa a vrut dumnezeu.

Restul de discuții, cu medicii care lucrează în ambele părți, cu medicii care te trimit la spitalul privat sau la cabinetul de practică privată, după ce te consultă în spital și restul, sunt complet inutile.

Putregaiul e mult prea în mijloc și nimic nu o să îl scoată.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.