Răzvan se plângea, acum ceva vreme, că nu știe ce să facă cu o priză inteligentă, pentru că nu îi găsește vreo utilizare.
Problem solved.

Am o priză inteligentă de la TP-Link, pe care mi-am luat-o acum un an, cu scopul de a activa televizorul de la distanță, neținând cont de faptul că, dacă tai curentul din televizor, el nu mai pornește când îl bagi la loc. La fel cum fac, de altfel, majoritatea deviceurilor.

În schimb, aerul condiționat pornește. Și îmi rezolvă 2 probleme. Practic, pot să îi dau drumul aerului cu 20 de minute înainte de a ajunge acasă, ca să se răcorească frumos totul și, ce e mai interesant, este că în aplicația Kasa de la TP-Link, pot să îi fac scheduling. Și așa, noaptea, nu îl mai țin pe auto, să îmi fie sau frig, sau cald. L-am programat ca la fiecare oră, să pornească 10 minute. Este excelent și foarte eficient. Dorm MULT mai bine noaptea și mai relaxat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.