afaceri-startup.ro e un site de internet fără de care nu puteai trăi până acum, dacă nu știai de el. Practic, dacă vrei să faci o manțogărie (5 puncte Gryffindor pentru cine știe de la ce vine Manțogărie) cu bani europeni sau de la statul român, nu poți să o faci. Serios.

Nu încerca să accesezi finanțare nerambursabilă prin Start Up Nation, Femeia Manger, Microindustrializare sau orice alt Program până nu citești acest articol… Află cum obții singur finanțare pentru afacerea ta fără să pierzi bani pe consultanți slab pregătiți sau interesați doar de comision!

Da, nu ai cum să cazi în ghearele consultanților interesați doar de comision. Pe când afaceri-startup.ro e interesat exclusiv de succesul tău și al afacerii tale. Și o să îți dezvăluie o grămadă de chestii. Singura lor problemă e că sunt niște escroci fake.

Vi-l prezentăm pe șeful afacerii, Matei Nicolae.

Un tip sexy, de vârstă medie care, în timpul liber, îi lasă pe cei de la Media Bakery să profite de felul minunat în care arată.

După aceea încep poveștile de succes.
Începem cu Florin Stănculete, care deabia ce și-a tras niște bani de la statul român și e foarte fericit. Acum poate să lase jobul de zi cu zi de fotomodel la Shutterstock.

Andreea Stamate a terminat facultatea de alimentație publică la 25 de ani, acum 10 ani și avea o idee foarte tare, pe care nu o putea pune în practică, pentru că nu dăduse de afaceri-startup.ro. Între timp, lucra la freestockphotos.biz.

Și, nu în cele din urmă, vine Alexandra Deac care, la doar 25 de ani, a accesat o finanțare de 44 000 de euro, cu care a cumpărat utilaje de ultimă generație și și-a făcut situl afacerii.

Și ea lucrează la shutterstock și, din ce am auzit, își expune lucrările și pe pornhub.
Faza care mă face să mă întreb, Matei Nicolae de fapt îi preferă pe foștii colegi de la locul de muncă?

În altă ordine de idei, e plin internetul de țepe de astea. Și de oameni care sunt gata să le înghită, doar pentru că arată frumos și niște oameni frumoși garantează, din poze, că totul va fi bine.

După o idee de dom’ psiholog.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.