Am scris, acum ceva vreme, de o dudă dată de la cei din comunicarea de la Skoda, când au organizat ziua familiei la SKODA PORSCHE, locul unde mami stă la cafeluță și povești iar tati face drive test. Ce să zic, mi s-a părut ceva de bun simț să semnalez un derapaj, atunci când îl văd.

Doar că nu.
Ieri, la un eveniment de marketing din zonă, Patricia Zegreanu, marketing & communication manager la SKODA PORSCHE, a făcut, la propriu, clăbuci pe scenă, pe tema metodelor de management al crizei și prezentând, ca exemplu, criza provocată de mine, Cismaru , Neștian și Baciu.

Trecând peste faptul că managementul domnișoarei Patricia Zegreanu pentru SKODA PORSCHE s-a rezumat la înfigerea capului în fund și atât, mi s-a adus la cunoștință de către terți că la eveniment a fost un adevărat wall of shame, în care noi 4 eram capete de afiș, la propriu, cu prezentare ppt, făcuți albie de porci în contumacie și tot restul de grobianisme de țărăncuță ieșită din sat, dar pastrând urmele de sat în interiorul său median.

Domnișoară Patricia Zegreanu, între noi fie vorba, când faci o chestie de asta de crisis management și cei despre care vorbești nu sunt de față, pentru a putea veni cu opiniile lor, este o grosolănie să îi forfeci ca nevasta lui Ilie Moromete pe șanț, împăturind leurda pentru budă. A fost o grosolănie să vă luați de fata aceea din sală, doar pentru că era de părere că greșiți. Un țățism, mai exact, mâinile în șolduri și răcnete despre dreptate. Lipsă de profesionalism grosieră și completă.

Și tot între noi fie vorba, toți oamenii care m-au sunat și mi-au spus despre eveniment s-au declarat dezgustați de asemenea practici și sunt extrem de mirați despre cum ați ajuns în postul pe care îl ocupați. Unii dintre ei, cunoscându-vă de multi ani, s-au oferit să îmi ofere detalii șifonatoare ca așternuturile despre modalitatea dumneavoastră de ascensiune la joburile ocupate.

Dar le-am refuzat, pentru că prefer demnitatea în locul țățismului hiperactiv. Mi-e de ajuns să știu că majoritatea aplauzelor din sală au fost ironice și de complezență și că v-ați făcut de râs cu un case practice despre care știau toți cum s-a terminat. În plus, v-ați arătat măsura profesionalismului în fața celor care contează cu adevărat.

Vă urez mult succes și sper să rămâneți mult timp tânără și suplă, pentru a putea avansa în carieră, oricare ar fi aceea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.