De fapt 2, pentru că înălțarea pică joi și iată, avem încă un weekend prelungit.

Cu asta se ocupă senatorii PNL în parlamentul romîniei. Înțelegeți, oamenii aceia sunt acolo să decidă în numele poporului, să facă lucruri, să ridice românia. Iar ei sunt de un ultim obscurantism religios, jenant, penibil, slinos, cu limbi umede în dosul BOR și al lui Dănilă, casier șef.

Cum să mă aștept eu ca școlile să scape de această incultură crasă, cum să sper că noile generații care vor veni vor fi mai bune, mai inteligente, mai deschise, când în acest moment în țara este doar o jelanie hristoșească zilnică?

Bine, iar aseară mi-a pus capac o discuție pe facebook, la un prieten pe care credeam că îl cunosc, unde am aflat că, în europa, dacă nu ești creștin, nu ar trebui să ai voie să conduci țara din nicio postură, pentru că nu ești reprezentativ. Și că jurământul pe, citez, Cartea Sfântă, este obligatoriu, pentru că garantează îndeplinirea promisiunilor electorale.

Trist.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.