Andrei își pune niște întrebări pertinente, legate de faptul că jurnaliștii de la conferința de presă a hoțului național nu au pus decât întrebări servite, conforme cu notițele șmenarului. Și ar fi vrut să pună întrebări de genul:

  • Domnule Dragnea, cum comentați că inflația a ajuns la 5.2%? Era în planul de guvernare?
  • Domnule Dragnea, cum apreciați că euro a ajuns la 4.6 lei? Era tot în plan?
  • Domnule Dragnea, cum susțineți familia tradițională când dumneavoastră trăiți în concubinaj cu o femeie cu 30 de ani mai tânără?
  • Din păcate, Andrei e tânăr și nu știe că toate redacțiile ziarelor aparțin unor distinși oameni de afaceri, care și-au luat trust de presă pentru a-și susține afacerile și relațiile lor cu politicul.

    Prin urmare, niciun jurnalist sănătos LA CAP nu ar pune asemenea întrebări la conferințele de presă, pentru că nu l-ar mai acredita nimeni la ele, iar patronul lui l-ar da afară în secunda 2, pentru că i-ar strica relațiile cu PSD-ul.

    Gândiți-vă că, la televiziunea națională, care ar trebui să fie complet echidistantă, cap de porc Doina Gradea, șefa pesedistă a televiziunii, dă ziariști afară în funcție de ce întrebări i se adresează lui Firea.

    Da, băbăeț, chiar aici s-a ajuns.

    Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.