Am început să mă uit la el din greșeală, când îi verificam existența pe Netflix pentru un prieten și, fără să vreau, am ajuns să fac binging pe el.

Nu sunt niște actori remarcabili, în schimb are 3 actrițe BUNE. Ce mi-a reținut atenția la el a fost că, pe parcursul lui, nu s-a dat niciodată acel scârbos How you holding up, care arată că se trage de timp în lungirea episodului, să se facă jumătatea de oră. Pentru mine este de bază în alegerea unui serial și, în general, dacă dau peste asta, renunț pe loc la urmărirea sa.

Dacă e ceva ce nu îmi place, este citarea obsesivă din cărțile de povești care sunt la baza poveștii de pe ecran. Pentru fanii Stargate, în ultimul sezon se întâmplă ceva de gen, cu citarea obsesivă a scripturilor Ori, cum s-a dus Anton la pârâu și acolo a găsit o virgină desfăcută și alte chestii. Nu știu dacă abordarea de genul acesta e neapărat cea mai bună.

Dar în rest este ce trebuie pentru un weekend, are și acțiune, și sex, și sex cu gay, și sex cu animale vorbitoare, plus alte chestii.

Aaaaanyway, dacă vreți un serial ușurel și neconsumator de resurse, puteți să vă băgați.

LE: Am găsit cărțile tradduse în română. Mi se pare totuși ceva ciudat, pe emag pachetul magicienii apare În stoc(link afiliat), pe Nemira, care de fapt vinde Magicienii, e stoc epuizat.(link afiliat)

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.