Pe vremea când internetul era la început, m-am îndrăgostit de o tipă dintr-un oraș moldovenesc. M-am îndrăgostit de vocea ei, la telefon, mai precis. Ea era recepționeră la un hotel, a sunat la mine la firmă, din greșeală, ca să confirme o rezervare, eu mă plictiseam, așa că am început să glumesc cu ea și să îi spun ce voce frumoasă are, și în 2 ore deja ne sunam din nou, ca să mai schimbăm vorbe.

Discuția telefonică cu o femeie care știe ce vrea, cel puțin pentru un bărbat de vârsta mea, nu își are egal în internetul de azi. Acea voce care te înfioară și care îți strecoară în urechi tot ce vrei să auzi și tot ce nu știai că vrei să auzi, orele pierdute în discuții despre care nu îți mai amintești nimic după aceea, imaginația pusă să zburde, încercarea de a ține pasul imagistic cu povestirea, sexul de la capătul firului, gemetele și suspinele pe care le auzeai lăsate doar pentru tine, totul, totul te ducea spre cea mai fantastică experiență posibilă.

Într–o zi, după câteva săptămâni, am decis că e momentul să merg mai departe. M-am urcat în mașină și am plecat spre ea. Știam unde lucrează, ce program are și ajungeam exact când trebuie. Bine, știam mult mai multe despre ea. Știam că are un soț extrem de gelos (nu înțelegeam de ce, la momentul respectiv, de unde deducem că iubirea e oarbă.)

Am ajuns, după câteva ore de nerăbdare. La recepție era ceea ce speram să fie ea. Da, încă nu știam cum arată. Și ea era, înaltă, slabă, frumoasă, cu vocea aceea de sex nocturn.

Și tot atunci, se duse dracului totul. Când m-a văzut, s-a albăstrit. M-a luat în spatele recepției și, speriată toată, mi-a explicat că nu era decât un joc, că niciodată nu ar face asta în mod real și că nu înțelege cum am putut să cred că ar fi ceva serios între noi. Adevărul e că atunci când auzi la telefon Aș vrea să ți-o sug toată până când mă îneci cu copiii tăi, te gândești că poate vrea să comunicați ultimele descoperiri științifice în domeniul cuantelor.

Am trecut acum 2 ani pe la hotelul acela din orașul moldav. Ea e tot acolo. Mai bătrână, mai grasă, mai plictisită. Sunt curios cui i-o mai suge la distanță, în timp ce soțul îi e acasă, știind că femeia e la muncă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.