Una din distracțiile favorite ale nevesti-mii este să urmărească rubricile de anunțuri de pe internetul accesibil, adică kleinanzeigen și olx.

E funny să urmărești ce vând oamenii și cum își prețăluiesc avuțiile scoase la vânzare, cum își traduc valoarea emoțională a lucrurilor în bani și așteată ca alții să le ofere acea valoare pentru că, na, e perechea de blugi purtați a lu’ tata.

Dar ce mă enervează masiv, și creața îmi tot trimite linkuri cu ele, sunt anunțurile de vânzare de animale, în care se vede caracterul uman dezgolit până la os.

Exemplu:

Deci da? Omul deține o cățea, cel puțin, sau o cățea și un ciobănesc. Și în loc să îi sterilizeze dracului, îi lasă să puiască între ei, să iasă pui de maidanezi, pe care vrea SĂ ÎI VÂNDĂ. Dar micul țăran e un om bun și speră că acei cumpărători să își permită îngrijirea lor, că sunt și ei suflete!

Exemplu 2


Pui de ciobănesc malinois de 9 luni. 9! NOUĂ FUCKING LUNI! Adică un câine aproape adult, pe care vrei să îl vinzi cu 700 de lei. Probabil cumpărat, văzut că nu îi convine de el, acum încearcă să limiteze pagubele.

Din păcate, nu o găsesc pe aia care nu își steriliza pisica și dona puii, cu condiția de a face contract de donație și vizite regulate acasă la noii stăpâni, pentru a vedea cum sunt tratați.

Doamne, ce șuturi în gură merită unii…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.