Deși de abia îmi luasem LG-ul G6(link afiliat), care e un super telefon, la banii pe care îi dai pe el, totuși, inima mea tânjea după dorința inițială, aceea de a avea un OnePlus 5T(link afiliat).

Și inima a cedat ariciului din portofel și m-a lăsat să îmi iau un superb OnepPlus 5T. Bine, din păcate, în Germania nu se găsește varianta Lava Red(link afiliat), pe care mi-o doream eu, dar, până la urmă, e bun și pe negru, nu? Once you go black…

Telefonul arată și se mișcă superb. Subțire și ușor, cu ecranul foarte mare, de 6 inci, este visul oricărui phone nerd. Și, ca să îl cităm pe Buhnici, cei 6 GB de ram sunt mai mult decât suficienți pentru browsing și jocuri.

Androidul 8.0 cu OxygenOS nu prea e eye candy, sincer să fiu, iconițele sunt urâte și deloc atractive. Am încercat și Nova Launcher, și Google Launcher, mneah, same shit. Bine, e chestiune strict de gust.

Face recognition funcționează excelent, de la distanțe chiar mari, se deblochează chiar dacă îi am în holderul mașinii și mă uit spre el, deci binidităt. În contrapartidă, senzorul de amprentă nu e extrem de strălucit, mai dă rateuri, deși, fizic, se mișcă foarte rapid. Mai dă rateuri, deși dstul de rar.

Fotografiile sunt mărețe spre excelente, se văd foarte, foarte bine, inclusiv pe lumină slabă, iar aplicația de cameră se deschide instantaneu.

Ce nu îmi place la el.

Partea cea mai proastă este bateria care nu ține o zi nici pe departe. Încărcat peste noapte, folosit rezonabil pe internet, la aprobat comentarii și browsing, la ora 16 a trebuit să îl pun la încărcat, scăzuse sub 10%. Nu foarte strălucit aici, din păcate. Iar pe drum, folosit cu Spotify și waze, consuma ceva de gen 35% într-o oră.

Mai sunt câteva bubulițe, dar care țin strict de gusturile personale și tabieturile pe care le am exclusiv eu.
Una peste alta, sunt foarte mulțumit de el, iar micile chestii enervante nu întunecă absolut deloc mândria și fericirea posesiei. Acum am, cu adevărat, cel mai bun telefon de pe piață, în acest moment.

Vă spun, să ai Amazon Prime cu livrare a doua zi e una din cele mai bune chestii din lume.
Amen.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.