Cu mâna pe inimă vă spun că habar nu aveam că au mutat data bacalaureatului. Desigur, era momentul pentru a modifica și asta, odată ce modifică anual materiile, probele, dacă sunt sau nu camere, cine are voie să copieze și cine nu etc.

Ok, am schimbat data examenului, pentru a ridica povara atât de multor examene, într-o perioadă scurtă, de pe umerii sărmanilor copii. Care sărmani copii vor uita cu siguranță totul până în vară, dar asta e cu totul altceva.

Problema este că, în acest sistem dement de învățământ nu mai există predictibilitate deloc. Nu știi dacă anul ăsta rămâne PSD sau nu, prin urmare, la anul mai e bacul în februarie? Sau e iarăși vara? Sau poate îl dăm la început de ani? Și după aia așteptăm să fie ceva de capul copiilor amărâți care trebuie să treacă prin mizeria asta.

În altă ordine de idei, dați pariu cu mine că vor fi profesori la clase care le vor face viața grea celor care dau bacul, sub cuvânt că pe ei nu îi interesează și la clasa lor trebuie să înveți?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.