Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Timiş au dat trei amenzi care însumează 6.600 de lei, după controlul de luni la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara unde există două saloane cu pereţii scorojiţi şi mobilier ruginit şi unde au fost internaţi pacienţi, din lipsă de spaţiu.

Sursa

Vă rog să îmi spuneți dacă sunt singurul căruia chestia asta i se pare la limita demenței.

Deci un spital DE STAT, aflat, de obicei, în subordinea primăriei, ajunge o ruină, din cauza incompetenței celor de la primărie, care preferă, ca orice pesediști, peneliști, pedeliști sau alte mizerii care se perindă pe la conducerea orașului, să fure banii, nu să îi investească în sănătate.

Ca urmare, spitalul DE STAT nu mai este la standarde și e obligat să funcționeze ca un grajd pentru animale, el fiind obligat să funcționeze, fiind spital DE STAT, da?

Ce fac inspectorii de rahat ai comisiei de sănătate A STATULUI? Păi ce să facă, își fac datoria și amendează spitalul. Nu, nu amendează primăria, primarul, consiliul sau ceva din cei care sunt responsabili direct de soarta spitalului. Nu, ar fi greșit.

Ei amendează spitalul. Statul amendează statul. Știți, amenzile sunt prioritare, prin urmare, la proxima plată către bugetul de stat, spitalul va plăti, în primul rând, amenda. Din banii și așa puțini, primiți de la același stat, pentru tratamentul fraierilor care plătesc impozite și asigurări.

Și gata, aici se oprește totul, toată lumea și-a făcut datoria, mergem mai departe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.