Firma Tel Drum şi-a cerut insolvenţa, avocatul firmei precizând pentru Profit.ro că “falimentul” este materia care face obiectul cererii. Dosarul a fost înregistrat în 17 ianuarie, la Tribunalul Teleorman, în aceeaşi zi în care DNA a extins urmărirea penală în cazul Tel Drum, în dosarul în care este cercetat şi Liviu Dragnea, şi a instituit măsuri asigurătorii asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile ale firmei, precum şi asupra sumelor de bani ce urmează a-i fi virate.

Viața e frumosă în Brazilia și Madagascar, unde au reședințele cei din mafia PSD. Nu au nevoie de încurcături, nu trebuie să aibă grijă unde țin acțiunile la purtător. TelDrum și-a făcut treaba, a jupuit statul ani de zile, TelDrum poate să moară. Pentru că legea insolvenței protejează firmele în insolvență.

Și când nimeni nu o să mai găsească oricum nimic, Daddy va fi curat, spălat și uscat, pe o plajă braziliană, bând un mojito cu mazăre și râzând de retardații care se ceartă ca chiorii pe valori morale și altele, în timp ce ei au avut hora unirii pe bani.

Poate vreți și opinia infractorului Remus Borza

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.