Știu, mi-ați zis și voi și nu am ascultat. Dar să nu uită, FSM dorește îndreptarea păcătosului și nu pedepsirea sa. Prin urmare, am greșit, dar m-am întors pe calea cea dreaptă.

Nu vreau să insist pe motivele schimbării, cert e că e altceva. Foarte multe jocuri în librărie, controllerele sunt mult mai ușoare, tati și, ce am descoperit și mi-a plăcut, în mod real plăcut, a fost Playlink. Urmăriți prestațiile, mai ales cea de la final.

Publicată de Cetin Arhi Ametcea pe Joi, 14 decembrie 2017

Da, eu sunt acela.
Playlink e o chestie foarte mișto pe PS4 și constă dintr-o serie de jocuri la care nu se folosesc controllerele, ci telefoanele. Jocurile sunt interactive, pot fi jucate în minim 2 și sunt extrem de haioase și distractive. E important că sunt interactive, pentru că eu nu sunt gamer și, în general, nu mă joc, dar acum , iată…

Grafica e haioasă, vă zic, de când am PS4, m-am jucat aproape în fiecare seară, cel mai mult That’s you! care e foarte challenging și mă pune în dificultate, pentru că este vorba de un joc care pune la încercare cunoștințele intime despre partenerul sau prietenul tău.

Mai sunt

Sing Star, pe care mă manifest în film

Knowledge is power, cu întrebări tip trivia

Hidden Agenda, unde jucați rolul unor detectivi într-un joc interactiv care are o super grafică, iar doamnele sunt…mhm…foarte frumos creionate.

Pentru posesorii de Playstation Plus, ca mine, Thats you poate fi descărcat gratuit. Cu PS Plus poți juca multiplayer și ai frecvent oferte și discounturi, cum este acum, 12 deals of Christmas, cu un joc promo la fiecare 2 zile.

Dacă ai PS4 și te-am făcut curios, poți să câștigi un cod de PS Plus pentru 3 luni dacă îmi recomanzi cel mai mișto combo de jocuri de copii pentru Playstation. Serios, de copii, da?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.