O fată în vârstă de 15 ani din comuna Zorleni din judeţul Vaslui s-a prezentat singură la Poliţie, unde a reclamat că a fost bătută cu biciul, dar şi violată de către tatăl său. Tatăl fetei, în vârstă de 46 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru violenţă în familie şi viol, cercetările fiind continuate de procurorii Parchetului Judecătoriei Bârlad. Ulterior, procurorii au decis ca bărbatul să fie cercetat în libertate.În perioada week-end- ului, minora s-a aflat într-o altă localitate decât cea de domiciliu, în familia extinsă, însă acum este la domiciliul ei.

news.ro
Știți toate căcaturile de manifestări de pe net, cu Nu este nu și altele? Sunt fix asta, niște căcaturi pe care le sharuim între noi, mulțumiți că ne-am adus aportul la binele public și toți cei din jurul nostru ne aclamă, aplaudă și împărtășesc punctele de vedere.

Dar suferim de un eșec înfiorător, ca societate, atunci când nu putem proteja, ca stat, o fetiță violată de animalul de moldovean ce a adus-o pe lume.

Înțelegeți? Copilul minor care și-a reclamat tatăl violator e acasă, împreună cu tatăl despre care procurorii, la fel de moldoveni, au considerat că nu e un pericol pentru reclamantă și i-au dat drumul acasă. Iar protecția copilului, FUCKING PROTECȚIA COPILULUI nu a luat copilul automat în grijă, ci face niște cercetări, zilele astea. Gândiți-vă cum s-a simțit copilul ăla când a intrat pe ușă violatorul ei, lăsat liber de poliție. GÂNDIȚI-VĂ!

Între timp, mâncăm rahat cu două mâini despre cum refuz e refuz, nu e nu și susținem cu elan hollywoodizdele cărora le-a pus Weinstein mâna pe cur, ca preț al milioanelor de dolari câștigate.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.