Pusesem înainte un post haios pe facebook, despre niște părinți de calitate de la fi-miu de la grădiniță, care veniseră la deschiderea de an școlar cu pungi de cadouri pe care își trecuseră numele, ca să țină minte doamna cine a dat și să aibă grijă, pe viitor.

A trebuit să îl șterg. Pur și simplu. Pentru că au început apostolii dreptății cu jignirile la adresa profesorilor și educatorilor, cum sunt niște șnapani, cum vor tot impul cadouri, bătaie de joc, mizerii și alte cuvinte înțelepte.

Nu mă pot abține să nu remarc cât de inteligenți, drepți și buni sunt românii.
Să iei o floare sau un cadou celei ce îți educă copilul, omului care, practic, stă cu copilul tău mai mult decât stai tu, este o crimă majoră. Același lucru și dacă faci asta pentru medicul ce te vindecă. Ferească sfântul să o faci, pentru că mizerabilul acela de doctor e obligat să te vindece, că de aia e plătit.

În schimb, nimeni nu are nicio problemă că dragnea, biserica, psd-ul, fură românia pe bucăți, că ne iau salariile ca să le vireze în conturi braziliene, că oamenii cu probleme de sănătate mor din cauza taxelor impuse de ei, că persoanele cu handicap merg la fiecare câteva luni la control, să le fie constatat din nou handicapul, că la casa de asigurări se fură milioane, știind că condamnă la moarte oameni, că aerul necesar bolnavilo de cancer este furat împreună cu Vitalaire, că totul se distruge în jur, că avem o târfă drept primar general, că traficul e sufocat, că că că că.

În schimb, educatoarele, practic, distrug românia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.