Vorbeam înainte cu niște prieteni despre cum sfântului părinte Cristian Pomohaci îi plăcea mult să iubeasca băieței, în deschiderea actelor sale sexuale și de ce băiatul acela a așteptat atâția ani să spună ce i s-a întâmplat. Desigur, e imposibil să te pui În mintea unui copil violat și să încerci să realizezi prin ce a trecut, teroare, jenă, frică de părinți, de societate și tot restul tarelor emoționale la care sunt supușii cei ce sunt violați de către societatea română. Dar, ca să vă exemplific, o să vă povestesc despre niște oameni pe care eu îi cunosc și cu care m-am intersectat vag, în copilărie.

Ea, dintr-o familie de oameni extrem de săraci, a fost violată de fratele ei. Avea ceva gen 14 ani, maxim 15, că suntem de vârste apropiate. A stat, o perioadă și, de frică, nu a spus nimănui. Fratele o amenința că o omoară dacă spune, că el oricum nu o să recunoască și, după aia, o să o înece la gârlă, când merg cu animalele.

Doar că a rămas însărcinată de la viol. Și s-a dus și i-a povestit maică-sii. Guess what. Au bătut-o mă-sa și cu tac-su până au băgat-o, fizic, în spital, jumătate de cap cu scalpul smuls, mâna ruptă, ficatul rupt, ceva îngrozitor. Pentru că ea a fost de vină, pentru că a stat. Că dacă ea nu îl provoca, nu se întâmpla nimic, pentru că el era un băiat cuminte și numai ea l-a stricat.

Și a născut și copilul rezultat, pentru că e păcat să omori darul de la dumnezeu. O fetiță care are crescut, pe degetul mic de la mâna stângă, un alt degețel în miniatură. Nu știu dacă îl mai are, totuși cred că da, nu îi văd brusc îmbogățindu-se și permițându-și o operație estetică.

Acum, din ce știu eu, fratele violator este fericit și împlinit în Germania, e căsătorit, are alte 2 fetițe, nu prea e interesat să mai treacă prin românia. Ea a rămas cu părinții, să îi îngrijească. Nu s-a căsătorit, pentru că tot satul știa că e curva aia care l-a ademenit pe frati-su, și-a crescut fata, nu știu cum sau ce a ajuns. Știu doar că mă-sa îi mai aduce aminte că, dacă nu era curvă, nu își rata viața.

Povestea este 100% adevărată și există oameni care, când o vor citi, o vor recunoaște. După ce realizați grozăvia faptelor, abia atunci încercați să vă puneți în pielea unui copil de țară, violat de MARELE PREOT Pomohaci.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.