Comisarul filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o presupusă prostituată, imaginile ajungând în spaţiul public, a demisionat din funcţia de şef al Secţiei de Poliţie Rurală Crişcior, judeţul Hunedoara, şi va fi numit într-o funcţie ”corespunzătoare pregătirii şi experienţei sale”, au anunţat, joi, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Hunedoara.

Uite de aici, de exemplu. Dacă ești angajat într-o structură de stat, NIMENI, ABSOLUT NIMENI nu te poate da afară, conform mizeriilor de legi care ghidează în acest moment sectorul serviciilor publice.

Generalissimul ăsta de poliție a fost prins muind o prostituată. Demisia este tot ce putea păți. Pentru că nu poate fi dat afară. Iar funcția corespunzătoare pregătirii și experienței sale este fix șef de secție. Și va fi șef de secție în altă parte. Va ieși la pensie general și va lua pensie de 20 000 de lei lunar. Și va da lecții de bună purtare tuturor.

Și cam aia e.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.