Via news.ro

Mă gândeam, cu ură, la spitalul care l-a condamnat rapid la moarte pe Charlie Gard. Dacă nu știți despre ce e vorba, pe scurt, CG este un copil de 11 luni, bolnav de o maladie incurabilă, la acest moment. Părinții săi au găsit în SUA un tratament nou pentru boală, medicii din SUA erau dispuși să îl primească și să încerce, dar guess what. SPITALUL din anglia, unde era internat copilul, le-a interzis părinților să facă asta.

Care spital a dat și părinții în judecată, iar un judecător a decis că da, de ce nu, spitalul poate decide în locul părinților dacă un copil trebuie să moară sau nu.
Iar ca punct final:

Un judecător a avertizat că, dacă părinţii şi conducerea spitalului nu vor ajunge la un acord, Charlie va fi mutat într-un centru de îngrijiri paliative, unde va fi deconectat repede de la aparatele ce îl ţin în viaţă.

Mama lui Charlie, Connie Yates, a părăsit instanţa plângând şi spunând „Sper că sunteţi mulţumiţi de voi”.

Cumva, prea multă democrație strică. Culmea cinismului democratic, e mai ieftin să îți omorâm copilul decât să încercăm să îl salvăm.

Drasius Kedys.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.