Datele arata ca 500 de mii de soferi au trecut deja anul acesta peste podul de la Festesti. Dintre ei, 112 mii au fost amendati. Si doar 17 mii au depus contestatie.

De aici

Desigur, compania UTI, o știți, cea a cărui patron e condamnat, o companie bazată pe furt, șantaj și cam tot ce ține de arsenalul prietenilor lui Sebi Ghiță, Teamnet și Siveco, a dat un comunicat în care aflăm că nu există nicio problemă.

Dar problema există. Eu am plătit 2 amenzi de trecere a podului, deși trecerile erau plătite. Din păcate, am aflat de ele la ANAF, când vindeam mașina. A trebuit să le plătesc. 112 000 amenzi anul acesta, din 500 000? Mi se pare EVIDENT că sistemul e greșit și nu poți pune bază în el. Iar acest Mergeți în instanță este culmea jegului statal posibil.

Deci da, mergeți la mare, nu fiți proști, plătiți-vă taxam la benzinării și păstrați chitanța. Altfel, la anul o să aflați la impozit cum că aveți de plată niște amenzi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.