Am fost duminică la Ruse, să îmi iau alte ghete, pentru că, în românia, găsim doar pantofiori roz pentru bărbați, atât de mult s-a emasculat zona asta de periferie europeană. Desigur, fiind duminică, era închis cam peste tot.

Faza e că orașul a început să se umple de români. Serios, dacă mergi pe stradă sau asculți conversațiile de la terase, nu ai cum să nu auzi români. Și pentru că sunt mulți, și pentru că vorbesc, toți, foarte tare, de parcă ar fi cel puțin prin Kazahstan și nimeni nu îi poate înțelege, vorbind ei în limba aleșilor lui dumnezeu.

În plus, la Ciflika s-a stricat servirea în mod maxim, chelnerii probabil s-au săturat de latinitate și aproape te scuipă în ochi. Ne-am ridicat după vreo 20 de minute de la masă, pentru că nu venise nimeni să ne ia comanda și am plecat acasă.

Așa că, locuri de astea cum e zona aia stradală de shopping din ruse, mai știți prin orașele de lângă? Eventual chestii de mâncat și de-astea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.