aktual24 e un site de fake news si manipulare, cam cum e stiripesurse, dar de partea noastră, dacă e posibil așa ceva. Adică manipulează jegos împotriva pesede. Iarăși, dacă se poate așa ceva. Oricum, fake news, spam, clickbait, jeg, asta trebuie să rețineți.

Ce voiam de fapt să povestesc. Am observat că oamenii au nevoie de mizerie morală, ca să poată supraviețui. Prin prisma muncii, fac parte, pe facebook, din câteva grupuri de români stabiliți în străinătate. Aseară, unul din ei a dat share unui articol de pe situl de fake news mai sus menționat, articol cu titlul Românii care câștigă bani în străinătate trebuie să își plătească taxele la ANAF.

Titlul e evident clickbait, inclusiv în articol se menționează, mic de tot, că cei ce sunt angajați în străinătate nu plătesc taxe în românia. Așa că am simțit nevoia să intervin și să menționez faptul că e fake, e clickbait și că își bat joc de neștiința lor.

Știți care a fost rezultatul? Zero.
Imediat sub ce am scris eu, au apărut românii verzi, cu Muie Dragnea, nu îți dau niciun ban, banul meu, muncit, ai șters tu bătrâni la cur în Italia ca să îmi iei banii etc? După care au apărut alții care au scris că e fake. Nimic, irelevant, muie, banii mei, vă dăm foc, să vină topoarele.

Vă spun foarte sincer, sunt tentat să exploatez nișa asta, pentru că e păcat, foarte păcat, să nu o faci. Banii proștilor trebuie să circule și vor circula. De ce să nu circule și la mine?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.