Experiențele mele cu cumpăratul lucrurilor de la persoane private din românia se reduc la un singur cuvânt. Țeapă.
Am cumpărat o singură dată, de pe okazii, cred, dar nu sunt sigur, un telefon. Care mergea 5 minute perfect, după care crăpa. 200 de lei bine cheltuiți pentru n00nul de mine, a fost lecția de viață care m-a învățat cel mai frumos lucru, să nu am încredere în nimeni, pe internet.

Am un prieten care și-a cumpărat de pe ebay adidași și a primit un bloc de BCA tăiat în două. Un alt prieten a primit, în loc de boxa bluetooth cumpărată, o carcasă veche de radio. Și mai am exemple, dar e vineri, e cald și mi-e lene.

Ideea e că eu NICIODATĂ nu cumpăr lucruri second hand dacă nu cunosc oamenii de la care cumpăr sau dacă nu am o garanție a cumpărării. Toate mașinile mele au fost cumpărate de la oameni cunoscuți sau de la companii mari. Nu am avut vreodată, de atunci, vreun telefon cumpărat altfel decât nou. Nu mai vorbesc de încălțăminte sau haine, pentru că de alea oricum nu cumpăr second hand sau de pe internet. Nu de altceva, dar am măsuri speciale, sunt foarte atletic.

Sunt curios, voi vă luați lucruri de pe platforme de astea gen olx sau ebay?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.