Sursa foto

Fotografia din imagine este absolut grăitoare. Oamenii, indiferent ei de unde ar fi fost, au reacționat la minciunile și jignirile oribile ale celor de la televiziunileinfractorilor ghiță și voiculescu și au procedat în consecință. Pur și simplu nu te poți aștepta să ai o colaborare cu cei despre care minți și cu cei pe care îi înjuri zi de zi. Nu poți să primești bani de la accountul pe care îl faci analfabet și vândut pentru că e la protest. Pur și simplu nu poți.

Și, deși aș putea cădea în capcana că noi, internetul, am contribuit la asta, nu o să o fac. Da, e posibil ca noi să fi dat startul. Dar lovitura decisivă și-au dat-o singuri. Nu poți să faci campanie susținută împotriva corporațiilor, să minți ca un porc cu rahat în gură și să aștepți ca acele corporații să îți dea bani. Probabil că șantajul acesta ar fi avut succes cu o singură corporație, așa cum au șantajar RDS sau Vodafone, dar deja acum, pur și simplu au fost prea mulți.

Noi să fim sănătoși. Am auzit că Mihai Buzedecatifea Gâdea declara ieri că făr Antena 3, românia s-ar transforma în Coreea de Nord.
Hai cu Coreea! Kim Jong Iohannis la putere! Să îl judece pe Voiculescu cu tunul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.