Una din cele mai mari fraude din istoria forțelor de ordine din românia a fost transformarea paznicilor de parcuri, gardienii publici, în forțe de poliție, așa numita poliție locală, cu șmenăreala aferentă de oameni, bani și funcții de conducere. Analfabeți cu 8 clase au devenit brusc polițiști, cu consecințele de rigoare, împrăștierea prostiei la un grad și mai ridicat decât o făceau omologii lor cu școala făcută la câmpina.

Următoarea prostie în ordinea mărimii a fost transformarea unora dintre ei în polițiști de circulație, deși nu au nicio calificare în afară de cea de analfabeți. Cât de proastă era circulația înainte, cu capetele de cretă originale în intersecție, acum, cu analfabeții incompetenți de la poliția locală pur și simplu traficul e distrus.

Ieri am asistat la vârful prostiei unui polițist local, în intersecție la APACA. S-a gândit el să oprească traficul spre AFI în timp ce unii încă erau în intersecție. Și era foarte nemulțumit că respectivii rămăseseră în intersecție, deși erau așa la indicația capsomanului. Așa că a început să se certe simultan cu 4 mașini. Timp în care a oprit, FIZIC, tot traficul în intersecție. ÎN TIMP CE SE CERTA.

După care, vă vine să credeți sau nu, s-a enervat și a plecat la mașina lui, lăsând traficul oprit. Serios, pur și simplu s-a supărat, și-a luat jucăriile și a plecat, în timp ce 4 sensuri de mers stăteau și se uitau, neștiind ce dracu să facă.

Asta se întâmplă când pui paznici analfabeți drept polițiști.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.