Reghecampf (Steaua) – Înfrângerea cu Dinamo nu e o umilință, e o lecție din care trebuie să învățăm. Zice domnul Reghe.

Ba e umilință, domnu’, e umilință atunci când scorul e ham ham ham ham – beeeee și, sincer, nu știu cum mai reușiți să scoateți nasul dintre badongasurile doamnei, să faceți declarații de astea inteligente.

Bine, eu sunt fericit pentru Dinamo, cine știe când mai prind și ei o victorie și oricum nu participă în cupele europene, așa mai prind și ei o gură de oxigen.

Nu prea înțeleg ce se întâmplă cu Steaua, totuși. Ok, înțeleg, nivelul fotbalului românesc este zero, dar există soluții. Să nu uităm cum a făcut CFR Cluj, care avea numai portughezi în echipă, pentru că nu avea cu cine să joace in ro.

Abia acum se văd acțiunile retardate, pe termen lung, ale oierului principal de la Steaua. Și FBSB merită cu prisosință ce i se întâmplă. Pentru că Fotbal Club Becali nu mai reprezintă demult steliștii adevărați.

Sper ca anunțul MAN, cu noua echipă făcută de Lăcătuș, să fie real și peste 4 ani să pot să văd iarăși o echipă de care să nu îmi fie rușine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.