Un copil în vârstă de 1 an și 10 luni a fost internat la Spitalul Municipal Caracal pentru o viroză respiratorie, iar medicii nu au știut că acesta are rujeolă, astfel că în urma internării încă optsprezece copii au luat boala.

Primele semne de boală au apărut după patru zile de la internarea copilului. Acesta nu era vaccinat deoarece părinții au refuzat să i se facă vaccinul.

Mulțumim, Olivia, contribuția ta la societate e neprețuită. Citeam dimineață că cineva își dorește ca 36 de părinți să îi calce în picioare pe cei 2 părinți care au refuzat să își vaccineze copilul, pentru că au citit ei pe net că ei mai bine. Eu aș prefera să citesc că 36 de părinți au călcat-o în picioare pe Olivia Steer. Desigur, nu o să citesc, Drasius Kedys nu s-a născut în românia.

Dacă întrebi de ce s-au îmbolnăvit copiii ceilalți, dacă erau vaccinați, cum am citit cam prin toate locurile unde e știrea, înseamnă că procesele tale cognitive nu își au locul aici și ești rugat să părăsești incinta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.