Cei din Satu Mare s-au gândit să schimbe denumirea stadionului Olimpia în Daniel Prodan. Până în momentul când, desigur, ă wild bosgorian appeared. kereskenyi sandor, consilier la primărie, întâmplător fiind tatăl primarului, tot ungur și el.

Ovidiu Ioanițoaia care totuși este un expert în materie, a scris foate clar că era de tipul lui Gennaro Gattuso, deci un fotbalist care, cum să zic, a jucat cum a putut. În ceea ce privește capacitățile sale morale și intelectuale, despre asta am putea vorbi foarte mult.

Nu cred că ar trebui să inițiem totuși, să cădem în această greșeală oarecum ridicolă, dacă nu impardonabilă, să inițiem un cult unui nepotrivit. Nu știu dacă ați înțeles ce am vrut să spun

Zice kereskenyi sandor.

Să fie clar de la început, nimeni nu e de părere că Prodan ar fi fost un zeu în ale fotbalului. Dar a fost, fără urmă de îndoială, un fotbalist mare, un fotbalist peste medie, un fotbalist CU MULT peste tot ce a dat românia în ultimii 15 ani, complet, puternic, serios și cu simțul responsabilității.

Fără nicio îndoială, cel mai bun fotbalist din Satu Mare, nu? Eh, se pare că nu. Domnul kereskenyi e de părere că sunt alții, mai buni, probabil și de naționalitate maghiară și, dacă nu avem în românia găsim un ungur valoros care să dea denumirea stadionului, nu?

De aia nu are ursul coadă și UDMR succes la public. Și uite-așa pierzi și voturi. Pentru că proteinele din carnea de sub șa ți-au afectat mielina.

Desigur, dacă ajungea Gattuso la Olimpia Satu Mare, îl dădeau afară n șuturi, ei primesc doar vedete adevărate, aprobate de Ionițoaia și echipa sa de succes.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/Tv1SatuMare/videos/1176367755744762/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.