Este, cred, al 3 lea sau al 4 lea an în care vă aduc aminte că Eurosport transmite toate turneele de snooker organizate de world snooker association și că, dacă aveți abonament la eurosport player, aveți acces la turnee încă din calificări sau, atunci când eurosport strică jocul la campionatul mondial, oprind transmisia finalei ca să dea o cursă stupidă de ciclism, puteți vedea finala pe internet. Iar dacă aveți un chromecast, o vedeți pe televizor, cum văd eu acum UK CHampionship, cu DIng la masă.

uk-championship-chromecast

Partea frumoasă este că nu are comentariile în română și nu aud tâmpeniile alea de glume cu Ți-am dat ție locul aproape de masă, nu ți-l mai dau, dacă nu vezi ahahaha, am luat masa cu doamna Higgins ahahaha ce tari suntem carambol la bila albă, a nu, nu a făcut așa, ce greșeală, hopa, a fost bine, a avut mare noroc. bleah.

Abonamentul e 2.99 euro, nu e un cap de țară și chiar merită. Aștept cu interes cineva care să îmi vând un bulk de ăsta digital de câteva programe, care să includă și programele de desene și la revedere tv de la rds.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.