Înțeleg că sd-a isterizat un popor întreg că printr–o hapciupabilitate a legii date de mizerabilul de Negrițoiu, căruțele care circulă pe străzi vor trebui să plătească RCA. Vai, surpriză, niște participanți la trafic trebuie să plătească asigurare, dacă vor să circule pe drumurile publice? Dar vai, este îngrozitor!

De ce e așa îngrozitor?
În majoritatea cazurilor de accidente care implică căruțe, vinovații sunt căruțașii. Nu știu regulile de circulație, circulă haotic, sunt beți, nu au niciun fel de semnalizare pe căruțe iar noaptea sunt niște capcane ale morții, circulă inclusiv pe autostradă, văzut de mine, pe contrasens. În probabil 100% din cazuri, șoferul păgubit nu primește nicio despăgubre de la nimeni, decât dacă are casco, pentru că, mai mult ca sigur căruțașul e un sărac care nu are de unde să îi plătească nimic. Și dacă nu posezi nimic, nu plătești nimic.

Mai spuneți-mi de ce nu ar trebui să plătească și ei RCA, serios.

În altă ordine de idei, știați că, în românia, dacă faci un accident, de orice fel, din vina ta, gen ai căzut de pe bicicletă și ți-ai fracturat oasele, plătești spitalizarea? Its the law.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.