precomanda-altex

Din nefericire, e pățită de drăguțul de Sirb

Mai ținți minte când vă spuneam, acum aproape o lună, că a apărut consolă Nintendo cu Super Mario? Și mai țineți minte cu unii dintre noi pufneau superior, că la Altex e mai ieftină precomanda decât la emag?

Well, poimâine trebuia să vină comanda, pentru cei ce deja au plătit în avans, la Altex. Nu mai vine, va sosi, cu ajutorul lui dumnezeu, pe 30 martie 2017. Așa se anunță când ai plătit în avans unui magazin românesc, cu 3 zile înainte, că îți vei primi marfa peste 5 luni.

Deci să spunem că Altex a primit 10 000 de comenzi, un număr modic, pentru o rețea de talia lor. la 250 lei bucata, sau ceva de gen, înseamnă că Altex a încasat 2 500 000 lei, două milioane cinci sute de mii lei, fără să facă nimic, doar un update pe site. Bani pe care îi va rula timp de 5 luni în depozite bancare pe termen scurt sau achiziții futures de mărfuri. Cu banii fraierilor care își așteptau consolele. Păi nu? Doar așa se fac afaceri la domnul Ostahie.

Desigur, între timp, discuțiile vor fi mari la conferințele ținute de magazinele online și nimeni nu va înțelege de ce clientul român nu dorește să plătească în avans.

Mă mir, sincer. Chiar nu înțeleg de ce.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.