usr

Știți că acum câteva luni s-a scos mizeria aia de prag de 25 000 de oameni pentru formarea unui partid, fiind necesare 3 persoane. Pragul exista de după revoluție, când FSN, actualul PNL, PDL, ALDE, PSD, și-a dat seama că nu e ok să lase tot fraierul să ajungă în politică, pentru că s-ar micșora masa de furăciune disponibilă.

Doar că s-a scos la modul românește. Pentru că, deși ești partid, nu ai voie să participi la parlamentare decât dacă strângi 200 000 de voturi. Uite-așa, din burta parlamentului a ieșit cifra asta reprezentativă. Prin urmare, iară nu pot participa la alegeri decât hoții de până acum.

Urmăresc de câteva zile zbaterile pe care le face uniunea lui Nicu Șordan să strângă semnăturile necesare. Pentru că le vor pe bune, nu cum le-au strâns de exemplu penalii din partidul penalului național, Băsescu, mă-nțelegi, 350 000 de semnături instant la băjeții din PMP. Știe băse cum să le strângă legal.

Băi, nu îmi place de Nicușor Dan. E un hipster găunos, după părerea mea, dar e o opțiune față de Gorghiu, Dragnea, Ponta și restul. Iar opțiunea asta nu vor să o lase electoratului mizerabilii din parlament.

Mergeți la ei pe site, descărcați-le formularul, semnați-l voi și cunoscuții și mergeți să îl depuneți pe unde au corturile.

Vă rog să rețineți că această semnătură nu implică susținerea voastră față de ei. Puteți vota bine mersi cu cine doriți și puteți susține toate partidele prin semnături. Semnătura aceasta reprezintă doar o palmă pe obrazul udrelor, gorghelelor și restul de târfe politice, care fac absolut orice ca să rămână la putere.

Și nu, nu fiți proști, nu e un articol comandat de nimeni, l-am criticat pe Dan de câte ori am avut ocazia și am fost pe cele mai opuse baricade posibile, pornind cu RMGC și terminând cu jigodiile maidaneze. E doar un articol care încearcă să facă dreptate în rahatul ăsta numit românia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.