foto profit.ro

Dacă vedeți anunțul de mai sus prin scara voastră de bloc sau vreun administrator/președinte de asociație vine și vă amenință delicat cu fiscul și altele, sunteți liberi să reacționați cu credeți de cuviință de violent, pentru că este ilegal as fuck under 14.

Nu există nicio lege care permite fiscului să ceară asta și nici nu va fi pe viitor, pentru că sunt date personale care nu au ce căuta la nicio asociație de nimic, atâta timp cât ești proprietarul de drept al casei. Faptul că faci parte din acea asociație nu te face parte din vreun kibutz.

Asta așa, ca idee, pentru că am remarcat că e plin de băieți gata să declare tot, pentru că na, dacă așa a cerut ANAF, înseamnă că trebuie să fie și legal.

Cât despre declararea sumelor reale și alte mizerii de genul, lumea o să le declare atunci când legea nu va fi nesimțită. Pentru că, în acest moment, dacă eu declar chiriașul la fisc, plătesc automat impozit pentru 3 luni. În avans, ca să fie, pentru că de ce nu, chiar dacă eu nu am încasat niciun ban. Și vă urez succes în branșă să încercați să scoateți de la fisc un contract de închiriere. Noi personal nu am reușit, decât după ce s-a împlinit un an. Pentru că așa a considerat doamna de la ANAF sector 3 și aia a fost.

Nu mai vorbesc de vreo lege pentru protecția chiriașilor sau a proprietarilor, lege care nu există și face pur și simplu închirierea un fel de ruletă rusească. Ruletă la care maică-mea, de exemplu, a pierdut. Doamnele ziariste care închiriaseră apartamentul nu au înțeles de ce nu au voie să stea cu picioarele încălțate pe pereții albi. Doar au plătit, e casa lor, ele decid cum vor să stea. Și cum adică nu am voie să dau cu piciorul în mobilă dacă mă enervez? Doar e a mea, am închiriat-o!

După care au plecat supărate, amenințând că vor da în judecată pe toată lumea. Da, au uitat să plătească pentru ultima lună, normal. Bănuiesc că în continuare fac plângeri la poliție că li s-a reținut abuziv garanția de o lună.

Deci da, sigur, se vor plăti toate chiriile la ANAF exact așa cum trebuie.

anal

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.