smart-tv

Bună, șerifule!

Am o rugăminte; însă mai întâi prezentarea situației:
Am un televizor pe care vreau să-l fac deștept. Știu că sunt gadgeturi care îți transformă tv-ul în acest sens.
Am primit, nu știu prin ce minune, un voucher de 20 lire pentru ebay.co.uk. M-ar interesa (acum, cât mai sunt în UE) dacă și-a luat vreun cititor al siteului tău un astfel de instrument de pe .co.uk
Știu de Chromecast, acum văd că sunt 2 modele, unul seamănă cu stickul, iar ăsta noul e rotund. Bănuiesc diferențe mari între CC1 și 2. Sau nu?

În fine, dacă poți lansa un articol în acest sens, să primesc recomandări pentru creșterea IQ-ului televizorului, folosind produse administrate de pe ebay.co.uk, până în 30 de lire de preferat… Sau sunt cam multe cerințe și cam mică suma?

Mulțumesc Cetin!

A, n-o să aștept Brexitul, voucherul mai e valabil doar vreo două zile

Ca să răspund eu întâi, eu sunt banat pe ebay, de când am încercat să îmi vând piatra de la rinichi, deci habar nu am.

Eu pentru un televizor deștept pe android, folosesc Minix, care transformă televizorul într-un smart tv cu android, merge incredibil de repede și face orice dorești.

Minixul meu l-au bușit copiii, deci merg doar pe Chromecast, pentru orice am nevoie ca streaming, de pe telefon sau laptop, prin Plex.

Simțțiți-vă liberi să completați.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.