Google avea o gamă de telefoane pe care o construia, printre altele, la Huawei, numită Nexus. Telefoane EXCELENTE, design EXCELENT, preț MAI MULT DECÂT EXCELENT, iar calitatea era, desigur, excelentă. Absolut toți posesorii de Nexus erau extrem de mulțumiți, din toate punctele de vedere? Desigur, prin urmare, hai să facem ceva ce nu trebuie, ca la toate produsele google, altele decât search.

Și au făcut.
Am văzut aseară cea mai penibilă tentativă de copiere a iPhone. Nu îmi venea să cred cum au putut să preia fără nicio jenă designul telefonului Apple. După care i-au trântit un preț de 1000 de euro și cam aia a fost cu fostele telefoane bune și ieftine făcute de google.

iphone-vs-pixel

Ce nu înțeleg ei de la Apple, pentru că acum sunt doar niște copycats este că ecosistemul Apple este un stil de viață, care generează fani. De aia Apple au cozi la magazine înainte de deschidere, ca să vândă telefoane de 1000 de dolari.

Google nu generează fani, ci doar sprâncene ridicate. Așteptăm cu interes cozile de la magazinele Google.

Foto luată de aici.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.