bloc-lumini-mercedes-a140

Când mi-a vândut Vali mașina, era foarte stresat să nu se întâmple nimic cu ea, mai ales că motorul era încă în rodaj etc. El fiind și un tip foarte tipicar (de exemplu, era distrus că mașina avea o zgârietură de circa 1 mm pe bară din față și că mi-o dă fără să o fi vopsit, iar eu aveam desenat la mașină un fel de ursuleț cât toată portiera fordului, zgâriat cu un cui, când o apucaseră pe fiică chestiile artistice).

Desigur, după ce mi-a dat mașina, la vreo săptămână s-a bușit ceva la ea, oricum, ceva insignifiant, frâna de mână sau ceva. Am avut grijă să îi creez remușcări și să profit de asta timp de 3 ani fără nicio problemă.

Well, se pare că marele monstru de spaghete nu bate cu bota, cum spunea bunicul, înlocuind marele monstru de spaghete cu alt cuvânt. Am scris că vreau să vând mercedesul, prin urmare ieri, cum mergeam eu așa, deodată nu au mai vrut să meargă farurile. Crăpase blocul de lumini. Uite-așa, ca să fie mașina pregătită de vânzare.

Anyway, 180 de lei mai târziu, am montat alt bloc, am înjurat puțin pe ici și colo în părțile esențiale și aia e, merg toate.

Aștept cu interes ce îmi aduce viitorul.

PS: Tipul din link asigură gratuit transportul pieselor, în zona bucureștiului. Forte prompt și rapid. Thumbs up.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.