Probabil unii dintre voi știu că, în vară, a existat o campanie foarte funny, făcută de Bramac, pentru țigla lor de beton. Deci da, mi s-a părut foarte, foarte haioasă, am participat și eu la filmări, în background și l-am cunoscut pe tipul cu Se face pateu. Care e un băiat foarte drăguț și cu foarte mult bun simț. Și un actor înnăscut.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/bramac.ro/videos/1088475384533722/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Trecând peste partea haioasă, rămân niște fapte reale
– Țiglele de beton Bramac durează până la 50 de ani. cincizeci de ani, nu, nu este o eroare. Dacă îți faci acum casă, țiglele le vor repara nepoții tăi.
– Rezistă la diferențe mari de temperatură, pe o plajă între 70 și -30 de grade, plus minunății gen îngheț, grindină, vânt sau furtună. Practic, sunt rezistente la grindină, ploi puternice și vânt de până la 180 kmph.
– Pe lângă toate astea, țiglele Bramac reduc și zgomotul cu până la 7 decibeli. Desigur, dacă ești un romantic căruia îi place să audă grindina ropotind pe casă, sigur nu sunt pentru tine.

Ca fost participant la construcția unei case, pot să vă dau un sfat. Când vă faceți casă, nu mai gândiți ca românul clasic, de azi până las că mai vedem noi ce facem mâine. O casă, dacă ești un om normal, ți-o faci la apogeu, pentru o viață. Investește în ea și în calitatea ei, pentru că e locul unde îți vei petrece cel mai mult timp al vieții tale.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zearhi/videos/1058411754276747/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.