adblock-selling-advertising

În general, când îmi aduc aminte, cumpăr licențe ale programelor pe care le-am folosit în tinerețile mele zbuciumate, când nu aveam bani să le cumpăr și le3 foloseam cu titlu de împrumut. Da, am cumpărat licență de mIRC. Sau Xilisoft video converter.

Acum câțiva ani, într-un moment de generozitate, i-am donat tipului de la adblock 10 dolari. Avea el o poveste lacrimogenă despre cum trăiește el și nevastă-sa doar din dezvoltare pluginului și câtă muncă depune el pentru asta. Și, fiind mulțumit că mă scapă de mizeriile de pe siturile de știri românești, recte realitățile și alte gunoaie, am zis că e ok să fac un gest mic pentru o utilitate mare.

Mno, în aceste momente interesante, aș fi interesat de unde îi cer băiatului banii înapoi. Pentru că mizeria asta este un batai de jeo, dacă am ajuns ca adblockerul să vândă reclame, pe o bursă de reclame. Nu pot decât să le urez deces ușor și să vă învăț să treceți pe uBlock Origin.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.