comisioane ING

Când am făcut firma, la întrebarea Ce bancă alegi, am zis ING, fără să mă gândesc și fără să consult lista de comisioane pe persoană juridică, Fiind banca cu care lucrez de atâția ani, pe persoană fizică, mi s-a părut normal să continui la fel, cunoscând sistemul și faptul că e singura bancă unde ai norocul să nu te lovești de angajații români, angajați cu care dacă ai ghinionul de a intra în contact, îți explodează o venă.

Doar că, uitându-mă acum 5 minute prin extrasul de cont, pentru că nu înțelegeam de ce am în cont -45 de lei, am observat un comision de administrare card de 40 de lei. Nu știu dacă e anual sau lunar, dar asta m-a făcut să mă uit puțin în lista de comisioane, unde mi s-au blocat lentilele de câte taxe există.

Așa că voi ce bănci mai folosiți pe persoană juridică? Mai există și alte bănci unde contactul cu angajații este minim, rezolvând totul prin homebank sau bancomatele inteligente? Nu spuneți BTR, că am un card la BTR cu codul de autorizare blocat și, ca să îl deblochez, trebuie să mă duc la Sebastian, să o fac manual, după ce stau la coadă. La fel, săriți peste BCR sau BRD, înțeleg că voi sunteți foarte mulțumiți, mai degrabă închid totul și dau foc decât să am cont la ei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.