Revenind puțin la subiectul pipițelor pline de eleganță și cu sfaturi de beauty, mă gândeam așa, singur în singurătatea mea, oare nu există pe facebook niște cursuri de pozat în fața camerei de luat vederi? Serios, cred că ar fi extrem de utile în profesia aleasă de domnișoarele astea care se pricep la nimic și doar încearcă să fie bune la întins șuncile pe internet, în căutarea unui leuț ușor câștigat.

Pentru că, din ce am observat eu, pozițiile lor de poză sunt destul de limitate. E poza aceea cu picioarele încrucișate, când se vede intrarea de jos, poza în care își dă timidă părul după ureche, privind în jos, poza fericită în lanul de rapiță/grâu/orz/secară/mac etc, ceva cu apus/răsărit și s-a cam terminat repertoriul.

Vorbesc foarte serios, e posibil ca niște cursuri de genul să vă ridice în bine nivelul afacerii. Altfel e posibil ca în curând să treceți la carpete.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.