kalsu iohannis

Președintele Klaus Iohannis a promulgat > Legea care obligă marile magazine să se asigure că principalele produse alimentare de pe rafturi provin în proporție de 51% din producție internă, noua regulă urmând să fie aplicată peste 6 luni.

Cel mai trist este atunci când ai la conducere un pion cu o țintă. Ținta de a nu fi deranjat și de a-și pregăti o bătrânețe ușoară. De când a fost ales președinte, Klaus Iohannis nu a făcut, fizic, nimic pentru românia, în afară de a urmări cu atenție totul. A promulgat pe bandă rulantă legile destinate parlamentarilor, salariile nesimțite și orice alte rahaturi. În schimb, s-a opus puternic, stimulat de bănci, legii dării în plată, pentru că aia nu îi folosea. Desigur, fiind un viitor senator pe viață, ca președinte, și-a aranjat și niște venituri drăguțe, plus pensie. Să fie.

Băsescu a fost un gunoi. Un hoț, un infractor, o jagardea care și-a promovat târf amanta în poziții de putere și care încă luptă să o scoată din rahaturile în care propria lăcomie au băgat-o.

Dar avea măcar o chestie. Își făcea și treaba pentru care era pus. Iar președintele este ultimul filtru pentru legile pușcăriabile date de parlament. Dar Iohannis nu dorește să fie deranjat de nimeni. El trebuie să își termine mandatul liniștit, nu trebuie să se certe cu nimeni, poate, doamne-ajută, îl mai pune cineva președinte 5 ani. Așa că nu se opune niciunei legi, oricât ar fi de cretine, dacă în felul acesta nu trebuie să deranjeze.

Hai cu Dragnea premier!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.