marius bostan e un ministru idiot

Ministrul Comunicaţilor, Marius Bostan este de părere că gratuitatea sistemului educaţional nu oferă calitate. În opinia sa, părinţii ar trebui să plătească pentru educaţia copiilor lor, “100 de lei pe lună, nu mult, ceva simbolic, dar să simtă că nu e gratis”.

Desigur, ilustrul ministru nu realizează că astfel nici măcar bruma de analfabeți funcționali ce dau bacul în ziua de azi nu am mai avea-o. Cine și-ar trimite copiii la școală, pe bani? În vaslui de exemplu, the land of rape, de ce să își mai trimită copiii la școală? Băieții se pot pregăti în particular pentru cariera de vasluian, iar fetele pot aștepta violul și fără să știe să numere, îi dă el câte numere are nevoie.

Vă dați seama, cum ar suna o discuție la primăriile acelea de oameni săraci? Băi, săracilor, am văzut că nu prea vă înghesuiți să vă trimteți copiii la școală. De luna viitoare, dați și 100 de lei, ca să vi-i primim.
Fix ca în banc, nu le dăm salariile, dar le cerem taxă de intrare în intreprindere.

Sărim peste faptul că orice stat civilizat din lumea aceasta are învățământ public gratuit, pentru că oamenii înțeleg, spre deosebire de moronii ca acest ministru cu nume predestinat, Bostan, că un stat supraviețuiește doar dacă are cine veni din urmă, dacă are cine să muncească, să facă afaceri și să aducă bani.

Cea mai slabă clasă politică din ultimul secol. Și nu avem nimic, nu vine nimic, opțiunea cealaltă sunt roșii lui mircea badea.

Morman.
Via

PS: Poate se ocupă să bage cineva economica.net în spamlistul de situri care instalează crapware.
economica

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.