andrei-tranga

Ce vedeți în imagini nu sunt pagini din vreun manual de rusificare sau ceva. Ci sunt pliantele care se află pe mesele din restaurantele La Plăcinte, din Moldova. În cazul în care nu știați, citiți cum poporul moldovean este moldovean și limba este moldovenească și cum a suferit sute de ani sub ocupație românească, fiind eliberat de marele și bunul popor sovietic, în pauzele în care răscoalele nu erau înăbușite în sânge de către invadatorii români.

la placinte (3)

COmpania La Plăcinte face parte din lanțul Andy’s Pizza, lanț deținut, în acte, de maf omul de afaceri moldovean Andrei Tranga, posibil implicat în moldova în diverse afaceri cu droguri. Se pare că în afacere este implicat și Oleg Voronin, fiul fostului președinte pro rus Vladimir Voronin.

Știu că subiectul vă depășește și nu vă interesează, doar e la ei acolo, afară e cald și totul e bine. Doar că La Plăcinte s-a deschis și în românia, cu planuri de a se extinde în toată țara cu câteva zeci de magazine. Aș fi curios dacă în românia le predau aceeași lecție de istorie clienților. Banii invadatorilor sângeroși români sunt buni, la nevoie. Poate ar fi bine, nu știu, să îi ocoliți? Să nu mai cumpărați de la ei, ca protest față de mizeria pe care o practică peste graniță?

Sigur, îmi fac iluzii, benzinăriile gazprom din zona timișoarei sunt cele mai aglomerate. Au prețuri mici, iar patriotismul nu ține de foame.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.