stop hating

După câteva zile de moderat comentarii complet, pot spune că a fost decențel, nu a necesitat un efort mare pentru mine, mai ales că în ultimele zile am fost plecat la Brăila Moldova, și deci a trebuit să moderez de pe telefon (btw, azi telefonul meu are reducere 21% la emag) în majoritatea timpului.

Impresii, venind din partea mea? Sunt foarte mulțumit. Nici nu realizasem cât de multă hatereală era în comentarii, câte vedetisme și nevoie de a ieși din mulțime cu trolleală ieftină. Cred că am șters cam tot atâtea comentarii câte am aprobat, majoritatea miștouri ieftine, ură stupidă plus diverse puli lăsate la adresa unora și altora.

Deci da, comentariile vor rămâne moderate.
Și, cu ocazia asta mă adresez ție, cititorul tăcut, care poate, la un moment dat, mi-ai dat mail să îmi spui despre ura din comentarii, despre faptul că nu comentezi din cauză că nu dorești și nu îți place să fii înjurat gratuit de către niște necunoscuți, doar pentru că ți-ai exprimat o părere.

Era aceasta s-a terminat. Poți să vii, voi avea grijă de tine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.