jenor beudean agresor femei (2)

Ca să punem punct acestor subiecte (1, 2) și să nu lăsăm lucrurile nelămurite, toți oamenii cu mintea pe umeri suntem de părere că micul mafiot își merită soarta, ba chiar mai rău, pentru lovire, amenințare, tentativă de lipsire de libertate. Asta am lămurit-o.

Dar dacă doamna din imagini nu e sancționată pentru acțiunile sale, gen trecut pe roșu, vorbit la telefon în timp ce trece pe roșu, lovirea mașinii, atunci ceva e defect, undeva.

Iar asta cu pietonii care trec pe trecere, vorbind la telefon, în general cu telefonul în mâna dreaptă, fix cât să își blocheze vederea către stradă, mi se pare că este insuficient reglementată. Pe lângă faptul că pietonul cretin nu se asigură când e pe trecere, pentru că așa știe el, că e dreptul lui, deși legea spune clar că nu te angajezi în traversare până nu te asiguri, asta cu vorbitul la telefon ar trebui penalizată exact ca vorbitul la volan. Zeci de păsărici am evitat în ultimul moment, pentru că merg ca paricopitatele, atente la telefon, eventual îți arată cu mânuța că uite e indicator de trecere. Zeci.

Și probabil la fel și ceilalți, din care e posibil ca unele să nu poată fi evitate.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.