banda bagaje aeroportul otopeni

Salut Cetin,

Sunt un cititor de-al tau de vreo 6 luni. M-am gandit sa-ti transmit o problema cu care ma confrunt de cate ori ajung cu avionul inapoi in tara in aeroportul Henri Coanda.

Aeroportul are doar 3 benzi de bagaje, iar de fiecare data cand vin sunt 3-4 zboruri care ajung la intervale apropiate, iar toate bagajele ajung pe o singura banda. Dar nu asta e marea mea problema. Problema
mea e ca scrie banda 3, astept la banda 3 cel putin 20 de minute de cand ajung langa ea. Dupa 20 de minute incep sa vina cateva bagaje si apoi surpriza, zborul meu dispare de pe ecran iar bagajele se muta pe o alta banda de ex banda 2. Asa ca si eu ca si ceilalti ne mutam la banda 2, unde dupa inca vreo 10-20 de minute vine bagajul, dupa cum am noroc.

Da, am reclamat la aeroport, s-au plans ca n-au decat 3 benzi si ca nu fac fata. Ceea ce nu pot sa inteleg de ce afiseaza o banda si apoi o schimba amestecand bagajele si creeind confuzie. Poate ca e ceva “normal”, doar ca asta mi se intampla doar in Romania, pe cel mai mare aeroport pe care-l avem.

As dori, daca esti de acord, sa deschizi acest subiect, sunt curios daca au avut si altii aceeasi problema recent si poate daca apare in presa/on-line se va face ceva.

Iată, am fost de acord.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.