liviu alexa

Da, stiu, o sa spuneti ca e prietenul meu. Si e prietenul meu acest Liviu Alexa, care candideaza la primaria Cluj-Napoca. Nu o sa va explic acum de ce il apreciez ca prieten si cand mi-a dovedit ca e prieten adevarat, puteti sa il injurati in comentarii, sa il ironizati, dar baiatul asta face o treaba foarte serioasa de cand si-a propus sa il scoata pe piticul taietor de pensii Emil Boc de pe scaunul de primar al Clujului.

Campania lui e facuta din timp, inca de acum un an, e moderna, e frumos prezentata si argumentata.
Cred sincer ca astfel de proiecte ar trebui sa prezinte toti candidatii care vor sa fie primari in orasele lor. Asa, pana una alta, vin Marian Munteanu sau FătăFirea si urla ca vor sa fie primari, ca nu se mai poate, ca trebuie sa scapam de imaginea lui Oprescu, trag doua basini pe un flyer si gata! Uitați-vă puțin pe siturile lor de campanie. Sau pe contul de facebook al lui Munteanu, făcut cu 2 zile înainte de anunțarea candidaturii.

Cred ca ar trebui sa ne trezim. Cred că ar trebui să încetăm cu mizerabilul Da mă, a furat, dar a făcut și pentru noi ceva.

PS: Alexa are 18 la suta in sondaje, e principalul contracandidat al lui Boc, dar inca foarte departe de el. O dovada in plus ca clujenii sunt tare batuti in cap. Dupa 12 ani de Funar si 12 ani de Boc, sa mai vrei inca 4 ani cu Boc mi se pare ceva.
Ardeleans…
PS2: Se apropie momentul când îmi fac flotant de Cluj, pentru alegeri. Decât să aleg între Firea, Munteanu sau Băsescu, mai bine fac un efort și votez un prieten în care cred.
PS3: Cine mă ia în spațiu în Cluj și care ai relații la poliție, să scăpăm repede?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.