Stimate domnule Cetin,
Numele meu este Arsene Mihut și sunt student în București. Am 20 de ani si sunt cititor al blogului dumnevoastra de ceva timp. Vin cu o rugaminte cu care probabil au venit și alții înaintea mea, dar o să încerc, în speranța că nu o să mă trimiteți în zonele întunecate ale originii mele și nici în alte locuri în care lumina nu străbate sau mai rău, în gura presei. 🙂
Ca să trec la subiect, eu cu încă doi colegi ai mei ne-am înscris într-un concurs organizat de jivina zburătoare purtătoare de aripi, concurs care constă în străbatarea Europei dintr-un capăt în altul folosind doze de Redbull drept unică monedă. Ca să ajungem în aceasta etapă, trebuie să trecem de o etapă preliminară care constă bineînțeles și invariabil într-un concurs de like-uri (sau voturi) atribuite unui videoclip făcut de noi. Nu știu cum au făcut celelalte echipe, dar noi cu 600 de voturi ne clasăm abia pe locul 8. De aceea, vă rog pe dumnevoastră și implicit comunitatea arhiblog să ne ajutați, în măsura în care doriți și puteți. 
În cazul în care nu puteți sau nu doriți să ne ajutați în această aventură, un iepuraș cu tendințe suicidale se va simți din ce în ce mai trist. Nu cred că doriți să va spun ce face un iepuraș care suferă de o astfel de problema atunci cand se întristează. Viața unui animăluț este în mâinile dumneavoastră și cred că sunteți conștient de ferocitatea asociațiilor care lupta pentru animăluțe, cum ar fi „Cuțu-cuțu” sau ”Salvați iepurașii depresivi”.
 În altă ordine de idei, despre asta am vrut să vă comunic. Sper că nu v-am ofensat sau deranjat și cu atât mai mult sper că nu ați găsit acest email total lipsit de un pic de umor. 
Toate cele bune,
Arsene Mihuț și echipa „ Slightly-bearded bros”
P.S: O să încerc să vă impresionez puțin spunând că suntem din Constanța. (chiar suntem, mai puțin unul dintre noi care este din Ovidiu. Ar fi foarte inportun ca memoria să mă înșele și dumneavoastă să nu fiți originar din Constanța dar imi asum riscul)
Mno, ce să zic. Votați-i, dacă credeți că merită.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.