mis negritoiu

Zilele trecute a apărut o idee creațăde proiect de lege, ca taximetriștii să nu mai poată fi angajați dacă au cazier judiciar. Bine, la capitolul idei crețe, ASF a propus ieri să nu îți mai poți plăti impozitul la mașină dacă nu ai RCA făcut. Nu contează dacă tu mergi sau nu cu mașina, trebuie să decontezi RCA către o companie privată, pentru că așa a decis mafia din asigurări. În fine, să revenim.

Proiectul ăla de lege nu face nicio deosebire în respectivul cazier. Nu contează dacă ai omorât un om sau ai luat o amendă penală, ai cazier, zbang, nu mai ai dreptul la muncă, conform deciziei responsabililor politici. Desigur, protejăm populația, nu? Pentru că un casier de bancă infractor e clar că va încerca să te violeze în pădure, conform logicii politice din românia.

În schimb, un infractor condamnat care a ucis 3 oameni și a primit pentru asta o palmă peste lăbuțe a putut candida liniștit în 2012 la primăria orașului Oradea. ȘI NU, nu asta e cea mai gravă chestie. Cea mai gravă e că există ființe bipede care consideră că:

Trăim într-o ţară liberă. Dacă legea îi dă dreptul să candideze, eu nu văd nicio problemă. O astfel de greşeală poate schimba în bine omul. Este o prostie să judeci omul după trecut. Prezentul contează.

via

Deci beat, cu viteză ucide 3 oameni. Nu e problemă, poate fi responsabil de destinele unui oraș. Bine că nu se poate angaja taximetrist. Dumnezeule, pe lângă ce era să trecem…
Așteptăm cu interes candidatura lui Șerban Huidu. Avem nevoie de forțe proaspete, de oameni curați și integri, care și-au plătit datoria față de societate.

Numai taximetrist să nu se facă…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.