cazan-cupru

Un fost ministru al Transporturilor propune condiţii mai stricte pentru cei care vor să circule în România cu maşini cu volanul pe dreapta. Aceşti şoferi ar urma, printre altele, să facă ore suplimentare de condus şi să obţină permisul într-o ţară în care sensul de mers e reglementat pe partea stângă.

Pentru că, în sfârșit, au rezolvat problema mașinilor înmatriculate pe bulgaria, mașini care nu se supun niciunei legi și știu asta, prin urmare nu le pasă de nicio regulă, parlamentarii au trecut la reglementarea acestei probleme grave, cum ar fi volanul pe dreapta.

Serios vorbind acum, nici eu nu mă simt foarte confortabil când văd o mașină cu volanul invers, pentru că îmi dau seama că există o diferență de vizibilitate. Deși niciodată nu am fost deranjat de asta, mașinile sunt înmatriculate legal, șoferii își asumă ce fac, nu mi-e frică că intră în mine și pleacă, pentru că nimeni nu îl prinde.

Pe de altă parte, sunt profund deranjat de intenția de a legifera stupid și idiotic absolut orice mizerie inofensivă, în timp ce legile de care avem cu adevărat nevoie sunt făcute la mișto, pentru a putea fi fentate de cei ce le propun.

Și dacă nu înțelegeți la ce mă refer, imaginați-vă că englezii ar face o reciprocitate. Nu ai permis de stânga și mașină la fel, nu poți conduce. Doamne, câte strigăte de încălcare a drepturilor omului ar apărea…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.